Ukategorisert

Om meg

Hei!

Mitt navn er Helene Hillestad, og jeg er født i 1997. Jeg startet bloggen min i April 2019 på miniblogg.no, i forbindelse med at jeg skulle flytte til England sammen med kjæresten min Riccardo. Etterhvert byttet jeg over til Helenehillestad.no, for å kunne gjøre bloggen mer personlig.

Det ble vanskelig å bo i England uten venner og familie rundt meg, så nå har jeg flyttet hjem til Norge igjen. Vi har mange prosjekter på gang, men nå er vi midt oppi oppussing av huset vårt i Roma.

På bloggen min kan du følge min hverdag med en kjæreste som er pilot, og lese om mote, reising, tips og tanker. Jeg håper du liker bloggen, legg gjerne igjen tips og innspill til innlegg du ønsker å lese mer av!

Kontakt :

Mail : Helene.hillestad.ski@gmail.com

Instagram : HeleneHillestad

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *