Hverdag

Cookies, og en aktiv date

Hei fine dere!

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med å vaske etter middagen vår, i dag ble det lasagne på menyen! Jeg synes det er så gøy å lære nye oppskrifter, og i det siste har jeg prøvd å få til å lage litt bedre italiensk mat. Det virket som om det ble vellykket, så da er jeg fornøyd.

Uansett – for en fin dag vi har hatt i dag! Jeg har endelig fått til å bake cookies til Riccardo etter å ha snakket om at jeg skal gjøre det i en uke, haha. I dag lagde jeg en ganske enkel versjon med bare litt kokesjokolade i, men neste gang tror jeg at jeg skal teste ut med litt forskjellig fyll, kanskje det kunne vært godt med noe bær?

Kjeksene ble med oss da vi la ut på langtur i dag. Jeg måtte bare ta med meg Riccardo på tur til Stuene, der jeg dro med en venninne på søndag. Vi gikk en liten omvei, og vi endte vel opp med å gå omtrent to timer før vi kom frem. Det gjorde egentlig ingenting for det var jo så nydelig vær, og vi var fulle av energi i dag.

Vi hadde pakket en sekk med masse godt å spise og drikke, så da vi kom frem fant vi en benk i solen og ble sittende i hvert fall en time å bare nyte. Vi var helt alene ved hytten, og det eneste vi kunne høre var masse fuglesang. Jeg elsker dager som dette sammen med Riccardo, det er jo så koselig å finne på litt annerledes ting sammen.

Turen hjem ble ikke noe særlig kortere, så i dag har vi virkelig gått mye. Det har nok vært bra for oss, siden vi har sittet inne en del de siste dagene. Det føles i hvert fall veldig deilig nå.

Nå er planen å begynne å sortere litt i klærne mine, og forhåpentligvis bli kvitt en del klær som jeg kan gi til veldedighet. Jeg har så mye som jeg aldri bruker, og jeg har faktisk ikke plass til å ha så mye klær i skapet mitt. Jeg vet at nå som vi pusser opp i Roma, kommer vi til å ha et kjempe fint walk in closet, men jeg må rydde opp i klærne av og til.

– Jeg håper dere har hatt en super fin dag, og får en strålende kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *