Ukategorisert

Det måtte skje

Hei fine dere!

Som dere vet har jeg slitt en del de siste dagene med betennelse og vondt i en visdomstann. Det var egentlig ganske spontant at jeg tok turen til tannlegen min for å sjekke det ut på mandag morgen. Etter å ha sjekket og tatt diverse bilder av tennene ble det konkludert med at det beste var å trekke den med en gang. Tannen hadde ikke kommet ordentlig over huden, så den lå bare å irriterte. Jeg hadde en liten følelse av at det skulle skje, så det kom egentlig ikke som noe sjokk. Jeg var egentlig ikke nervøs heller, for jeg visste jo ikke hva som skulle skje.

Selve trekningen gikk egentlig helt greit, jeg fikk MYE lokalbedøvelse og jeg kunne ikke kjenne noen ting på hele høyre siden av munnen. Tannlegen min var veldig snill og forklarte alt som skulle skje i detalj, så jeg følte på en måte at jeg visste hva vi skulle gjøre til en hver tid, det føltes betryggende og godt. Jeg tror ikke at selve trekningen tok mer enn 15-20 minutter, så jeg ble ganske overrasket Over hvor fort gjort det var. I tillegg hadde jeg jo ikke noe vondt siden jeg var helt bedøvd. Alikevell fikk jeg med meg masse resept på betennelsesdempende og smertestillende medisin.

Riccardo var snill å hentet meg, så vi dro rett hjem etter apoteket. Etter noen timer hjemme skjønner jeg godt hvorfor jeg fikk alle disse tablettene, Fysøren – så vondt det ble etterhvert!! Jeg har hovnet opp skikkelig, og ser seriøst ut som om noen har banket meg opp. Heldigvis kjenner jeg meg allerede litt bedre i dag, så jeg er på bedringens vei. Derfor har det vært litt stille fra meg i de siste dagene, og det skjer nok ikke noe mer spennende her de neste dagene.

Vi har forresten fått en skikkelig gledelig nyhet for noen dager siden, og jeg gleder meg masse til å fortelle dere om det senere! Det er ikke noe jeg kan snakke om enda, men dere skal få vite det i slutten av juni!

Jeg håper alt er fint med dere, og at dere får en strålende uke videre!

Kommentarer er skrudd av for Det måtte skje