Blogg,  Reise

Disse feriene skulle vi egentlig på i sommer

Roma, Italia – Dagen etter at vi i Norge fikk beskjed om å holde oss meste mulig hjemme, og at muligheten for å reise utenlands ble stengt, hadde Riccardo og jeg bestilt billetter til Roma. Vi skulle reise ned fordi vi skulle starte med oppussingen av huset vårt i Roma. Vi skulle bestemme romfordeling, vegger og gulv. Jeg er egentlig veldig glad for at vi ikke dro, til tross for at jeg var litt skuffet med en gang. Jeg hadde nok vært veldig bekymret for familien min om jeg satt i et helt annet land uten dem i nærheten. I tillegg har restriksjonene vært mye strengere i Italia, og jeg vet at jeg ikke hadde likt å være innelåst midt i et oppussingsprosjekt der.

Paris, Frankrike – ÅÅ, jeg hadde gledet meg SÅ masse til denne turen. Helt siden jeg var liten har jeg tenkt at jeg skal spare turen til Paris til jeg har fått meg en kjæreste som jeg har lyst til å reise dit sammen med. Riccardo inviterte meg til å bli med han til Paris rett før jul, og vi skulle reise i midten av mai. Jeg hadde kjøpt inn masse klær som jeg skulle ha til turen, og planlagt så masse ting vi skulle finne på når vi kom dit. Jeg er faktisk skikkelig bitter over at denne turen ikke blir noe av denne gangen, men håper han inviterer meg igjen senere!

Ayvalik, Tyrkia – Hvert år reiser vi til feriehuset til Riccardo i Tyrkia, og det skulle vi i år også. Vi hadde booket to uker i midten av juni for å nyte sammen med familien til Riccardo, men dette må vi også utsette til neste år. Riccardo har vært der hvert eneste år siden han var liten, så han synes nok spesielt at det er veldig rart at vi ikke kan reise dit i år.

Bergen, Norge – I januar kjøpte pappa et hus i Bergen som han har pusset opp helt frem til nå. Vi har sett litt av huset over FaceTime, og gledet oss så masse til å reise dit å hilse på. Ingen av oss har vært i Bergen mer enn en gang tidligere, så vil hadde gledet oss veldig til å reise dit sammen. Vi har valgt å utsette den turen, fordi jeg ønsker å være tilgjengelig for jobben min. Vi tar denne turen igjen senere i år.

Torrevieja, Spania – Det ble planlagt mange ferieturer til sommeren, og rett før viruset begynte å herje rundt ble vi invitert med på en uke i Spania sammen med pappa og hans kjæreste i juli. Jeg elsker Spania, og synes det er kjempe fint å feriere der, så jeg håper at vi kan ta denne turen senere også.

Det føles nesten litt rart å tenke på alle tingene som var planlagt for sommeren, siden vi mest sannsynlig ikke får gjort noe av det nå. På en annen side er det fint med en ferie i Norge sammen med familien, og vi finner sikkert på noe spennende her også. Jeg tenker i hvert fall å bruke mye tid i skog og mark, og prøve å nyte norsk natur.

Én kommentar

  • Karina

    Så mange fine ferier dere hadde planlagt! Det er kjedelig når man ikke får dratt på de turene man hadde tenkt, men det blir liksom litt uviktig i det store og hele når situasjonen er slik den er. Håper dere får en fin sommer her i Norge og at dere får reist til neste år <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *