Hverdag

Dramatisk mandag

Heihei!

Gårsdagen ble mye senere enn forventet, og jeg endte opp med å være våken helt til klokken tre i natt. Jeg har ingen anelse om hvordan, for jeg var helt utslitt. Det førte til at jeg sov ekstremt lenge, og skrudde av samtlige alarmer i søvne, og våknet dermed brått av brannalarmen som begynte å ule klokken ett i dag. Jeg trodde først det var innbruddsalarmen vår, og i all panikk prøvde jeg å skru den av, imens alarmen bare ulte og ulte. Jeg var så trøtt at jeg ikke en gang tenkte over at det kunne være noe annet, og klarte å hisse meg opp over at alarmen ikke ville skru seg av. Etterhvert kom Riccardo løpende, og det viste seg at det var voldsom steking av bacon som var grunnen, og vi fikk til slutt skrudd av alarmen. Etterhvert tenkte jeg å gå en rask tur på butikken, da jeg oppdaget masse svart røyk som kom ut av huset til naboen vår. Alarmen deres ulte også, og jeg var helt sikker på at huset var i full fyr, for det så veldig ille ut. Etter litt panikk, og styr gikk det heldigvis bra der også, og jeg fikk dratt på butikken.

Jeg bestemte meg for at det var best å holde meg hjemme i dag, for å unngå mer styr, og det har resultert i at jeg har klart å knuse en karaffel, en tallerken og en kopp. Ikke min beste dag. Jeg håper på en bedre dag i morgen, og at det blir litt mindre dramatikk enn i dag.

Jeg at din mandag har vært fin, og du får en god kveld videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *