Bilder,  Hverdag

Dusty pink

Hei fine!

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere nyter helgen for fullt!

Her har ikke dagen gått helt som planlagt så langt, og jeg har fortsatt ikke kommet meg ut av huset for å møte Lisa, eller gjøre noe av det som har vært planlagt. Er det ikke rart hvordan du kan ha all tid i hele verden noen dager, men du rekker fortsatt ikke å gjøre noen ting. Vell i dag er en sånn dag for meg.

Jeg har følt meg litt slapp og sliten de siste dagene, så jeg har bestemt meg for at i dag skal vi ha en middag med masse friske grønnsaker og vitaminer. Jeg har en mistanke om at det har blitt litt mye pasta og pizza på oss i det siste, så nå må vi skjerpe oss litt her hjemme og få i oss litt mer næringsrik mat. Uansett – nå skal jeg forte meg i butikken å handle inn for resten av helgen, og forhåpentligvis tar ikke det alt for lang tid, sånn at jeg får mulighet til å være litt sosial i dag også.

Jeg ønsker dere en super fin helg videre!

2 kommentarer

  • Karina

    Så utrolig fine bilder 🙂 Det er lett for at det går mye i pizza og pasta, det kjenner jeg til, hehe. I dag lagde vi lasagne med grønnsaker for å få i oss et litt sunnere måltid i hvert fall. Håper du får en fin kveld og at energinivået blir bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *