Hverdag

Familiefeiring

Hei fine!

I dag har familien min samlet seg for å feire 17.mai sammen, siden vi alle skal forskjellige steder i morgen. Vanligvis samles vi til feiring med hele stor familien hos mormor og morfar, men i år blir det annerledes på grunn av viruset. Vi samlet alle oss tre søsken med familier hos mamma, og kjørte på med feiring på utradisjonelt vis hjemmelaget pizza.

Dagen var en kjempe suksess, og broren min vartet opp med masse fantastiske hjemmelagde pizzaer – Riccardo mente det var skikkelig italiensk kvalitet. Nå etter å ha sittet i sofaen i fullstendig matkoma alle sammen i sikkert flere timer, har vi funnet frem godteri og kaker og skal bare kose oss med litt quiz spill utover kvelden. Det blir alltid morsomt og god stemning med familien når vi finner frem sånne spill, og jeg tror aldri i har klart å fullføre en eneste runde noen gang. Familien min er obsessed med å lære masse ting, og historiespørsmål kan lede til timeslange samtaler. Jeg elsker dager som dette, og håper på mange fler fremover.

I morgen skal jeg på lunsj med noen gode veninner, så det gleder jeg masse til. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjer utover kvelden enda, men det tar vi nok litt på sparket.

Jeg ønsker dere alle en super fin feiring i morgen, og håper at dere koser dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *