Hverdag

Gratulerer med dagen!

Heihei!
Gratulerer så masse dagen, fine dere! Jeg håper dere har hatt en super feiring i dag, og har kost dere like masse som meg!

Jeg startet dagen på en helt fantastisk brunsj med noen gode venninner. Jeg visste at det kom til å bli en skikkelig fin dag, for Albertine (som arrangerte) er så utrolig flink til å gjøre alt så koselig og elegant, og det gjorde hun i dag også. Det var pannekaker, bagels, toast, fruktsalat, og listen er uendelig, og jeg måtte selvfølgelig smake på alt. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi satt å små spiste i fem timer, jeg er så mett at jeg tror jeg sprekker snart, men det var så godt! Det var veldig etterlengtet med en koselig dag sammen med jentene, og jeg er så glad for at jeg har så fine venner.
Vi var også så heldige at en korps spilte rett utenfor huset en stund, så da ble deg litt ekstra 17.mai stemning!

Etter en del timer der plukket Riccardo meg opp, og vi tok turen hjem til mamma for å fortsette feiringen sammen med familien der.

Jeg er så glad for at vi fikk feiret i dag, og at jeg fikk tilbrakt dagen med så mange mennesker som jeg er så glad i. Nå er jeg skikkelig klar for å ta meg en lang dusj og slenge meg ned på sofaen med beina høyt. Det blir godt etter to dager på farten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *