Hverdag,  Tips

Hekta på ny TV serie

Hei fine dere!

I dag har Riccardo og jeg brukt HELE dagen på å se på en serie vi har fått helt hekta på : 90 day fiance. Det er en serie om flere par der den ene parten en amerikansk og den andre er fra et annet land. De må søke forlovelse visum for å komme til USA, og har 90 dager på å gifte seg. Altså, dere kan tro vi er hekta, hele serien er bare drama. Og når vi først har startet på en episode klarer vi ikke å la være å se en til. Vi ser faktisk på det i skrivende stund også, virkelig å anbefale om du liker drama og reality TV.

Bortsett fra det har vi gått en fin tur nå på kvelden, det var godt å komme seg litt ut av huset igjen. Vi har alltid så fine samtaler når vi går tur, og det er en fin måte å ha litt kvalitetstid til hverandre uten andre distraksjoner som mobilen. Jeg hadde egentlig store planer om å trene i dag, men jeg får ta det igjen i morgen. Jeg er dårlig på å presse meg selv til å trene når jeg ikke kan dra et sted for å trene, det er vanskelig for meg å motivere meg selv til hjemmetrening.

Jeg håper dere har hatt en super dag, og får en fin kveld videre!

Én kommentar

  • Karina

    Så fin du er! 90 day fiance er kjempe bra, haha. Vi også er helt hektet! Enig i at man ofte får frem gode samtaler når man går tur sammen, det er herlig <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *