Hverdag

Life update ; Tannverk

Hei fine dere!

Nå har jeg vært dårlig på å oppdatere her de siste dagene, men ikke bekymre dere, vi har det bra! De siste dagene har jeg slitt med en skikkelig migrene og tannverk, så nå har jeg endelig fått meg en time hos tannlege i morgen, det er jeg veldig lettet over. Jeg har fått en betennelse i en visdomstann, så jeg fikk beskjed om å komme inn i morgen for å muligens trekke den. Jeg har aldri trukket eller hatt noen andre problemer med tennene før, så jeg vet egentlig ikke helt hva jeg går til. Jeg prøver å ikke tenke for mye på det, og heller ta det litt som det kommer.

Bortsett fra tannverk og hodepine har vi ikke gjort så mye spennende de siste dagene. Vi har gått litt turer sammen, sett på filmer og bare fokusert på å ta det med ro. Jeg har startet et strikke prosjekt, så vi får se hvordan det kommer til å gå. Jeg har ingen erfaring med strikking, men planen er å fullføre et slags skjerf til slutt. Jeg har valgt å starte med det enkleste, også får jeg heller se hvor god jeg blir fremover.

Jeg er foreløpig ikke helt sikker på hvordan uken min ser ut, det kommer nok ganske an på hvordan det går hos tannlegen i morgen. Planen er i hvert fall å komme i gang med trening igjen, og jeg har planlagt en overnatting i skogen sammen med en god venninne en av dagene. Riccardo har også planer om en overnatting i skogen sammen med brødrene mine, så han gleder seg i hvert fall veldig til det.

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere får en super uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *