Hverdag

Min dag via telefonen

Hei fine!

Som nevnt tidligere har jeg vært sammen med verdens fineste Lisa i dag. Det har vært så godt med en dag der vi kunne finne på noe bare oss to. Vi hadde planlagt å lage en litt god lunsj sammen i dag, men som de taco elskerne vi er endte vi som alltid når vi er sammen opp med å spise taco til lunsj – haha.

Siden planen i utgangspunktet var å lage en god lunsj ut fra det vi hadde i kjøleskapet, fant vi ut at det var en del ingredienser som manglet. Derfor måtte vi starte jakten på en butikk som var åpen akkurat i dag, og det klarte vi heldigvis til slutt!

Vi har det alltid så morsomt sammen, så tiden bare fløy i dag. Jeg hadde ingen anelse om at klokken var blitt så mye som halv fire før vi begynte på lunsjen. Jeg spiste som alltid ALT for mye taco, og tenkte overhodet ikke over at jeg snart skulle spise middag sammen med mamma.

Søte mamma, som hadde ordnet så god mat til oss! Det var SÅ godt, og jeg kunne ikke la være å spise en hel del her heller – nå kan dere tro jeg er mett!

Nå er vi akkurat ferdig med noen runder med et skikkelig morsomt ordspill : Word fight. Det er favoritt spillet vårt! Mamma og jeg er skikkelig konkurranse mennesker, og blir skikkelig engasjerte begge to. Jeg elsker kvelder som dette, når man finner på litt andre ting enn bare det samme gamle. Mamma vant som alltid i dag også, men jeg har store planer om å vinne en dag!

Om du er glad i brettspill kan jeg anbefale dette spillet! Det er et ordspill med en morsom vri. Det er nok best egnet for voksne, siden det kan være litt vanskelig å sette sammen ordene.

Nå er planen å sette meg i sofaen med en god film, og jeg har ingen planer om å flytte meg derfra før Riccardo skal bli hentet i natt – haha. Han er sammen med broren min og noen kompiser på spillkveld, så jeg regner med at det blir ganske sent i kveld..

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag, og at dere får en fin helg!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *