Hverdag

Rainy days

Heihei, fine dere!

Jeg håper alt er bra med dere!

Her har det vært en grå og trist dag så langt, med masse regn og snø faktisk. Vi hadde planer om å jobbe i hagen i dag, så de planene ble naturligvis utsatt til senere. Derfor har jeg prøvd å utnytte dagen til å bare rydde og holde på litt i huset, det trengs av og til det også..

Vi har en middagsavtale med pappa og broren min, så vi er på vei dit i skrivende stund. I dag er det asiatisk mat på menyen, og jeg ELSKER asiatisk mat. Det blir nok en kjempe koselig kveld med kortspill og moro, det pleier alltid det der. Vi drar egentlig ofte ut å spiser når vi møtes, men for å være helt ærlig har jeg ikke så veldig lyst til å gjøre det helt enda, til tross for at restauranter har begynt å åpne igjen. Jeg føler et visst ansvar på å holde meg frisk, på grunn av at det er jeg som blant annet handler for besteforeldrene mine. Jeg er så fryktelig redd for at de skal blir syke, og vil gjøre alt jeg kan for å slippe det.

I kveld tenker jeg å ha en skikkelig spa kveld alene, jeg elsker å gjøre det for meg selv av og til. Jeg har planer og en god ansiktsmaske, fikse neglene mine igjen, stearinlys, rolig musikk. Det føles ekstra bra å gjøre det på dager når man egentlig ikke har andre planer, og ekstra godt når været er dårlig som nå. Da får jeg ikke dårlig samvittighet for å holde meg inne, haha.

Jeg ønsker dere en super fin kveld, og håper dere koser dere masse!

Én kommentar

  • Karina

    SÅ fine bilder! Høres koselig ut med asiatisk middag og kortspill. Jeg føler heller ikke for å dra på restaurant og slikt enda. Fint å høre at du både hjelper og tar vare på besteforeldrene dine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *