Hverdag

Turdag

Hei fine!

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere har hatt en kjempe fin dag!

I dag startet jeg dagen med en rask frokost før jeg raskt gjorde meg klar for en gåtur sammen med en god venninne av meg. Jeg trodde vi bare skulle tusle en liten runde, kanskje en halvtimes tid? Men lite visste jeg at hun hadde planlagt den flotte turen for oss. Solen skinte HELE tiden, og vi gikk på de mest idylliske veiene.

Vi gikk vell kanskje 1,5 time før vi kom frem til en vakker liten hytte på toppen av en lang bakke. Utenfor hytten var det satt opp noen små bord og benker, så vi fant et bord og satt oss ned der. Altså, det var bare så fint der, og jeg er så glad for at hun har vist meg dette stedet – jeg kommer garantert til å ta med meg Riccardo dit på lunsj. Hun hadde ordnet med bananbrød, boller, kaffe og kakao – så godt!

Etter at jeg kom hjem la jeg meg rett ned på sofaen i armkroken til Riccardo, og vi så en film. I dag var det hans tur til å bestemme hva vi skulle se, og skal jeg være helt ærlig skjønte jeg ingenting av filmen. Jeg ville ikke virke klagete, men det endte opp med at han måtte forklare meg alt som skjedde hvert tiende minutt – stakkars haha.

Og jeg har faktisk også rukket å ta en tur på drive in kino med to gode venninner som jeg ikke har sett på evigheter, og jeg er så glad for at vi endelig fikk til å møtes igjen. Er det ikke rart hvordan det er med gode venner, man kan gå nesten et år uten å se hverandre, men det er fortsatt like koselig når man møtes. Vi så filmen Et helt halvt år, en kjempe fin film! Så dette har vært en helt super dag for min del, og nå skal det bli godt å legge meg tilbake i armkroken til Riccardo. Jeg er faktisk skikkelig sliten nå, så jeg kommer garantert til å sovne om vi setter oss for å se på noe nå. Egentlig føler jeg ikke for å se på noe mer tv eller film i dag, så kanskje jeg får begynt på den nye boken jeg har begynt å lese.

I morgen starter en ny uke, og så langt har jeg faktisk ikke lagt noen planer. Jeg har snakket i evigheter om at jeg skal bake disse cookiene til Riccardo, men jeg klarer aldri å få tid. Forhåpentligvis er i morgen dagen for baking!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *