Hverdag

Turgåer, og forbedring av blogg

God kveld!

Jeg håper alt er fint med dere, og at dere har hatt en kjempe fin dag!

Jeg har blitt litt av en turgåer de siste dagene, og har funnet ut at jeg føler meg så fresh når jeg har vært ute i naturen. I dag har det jo vært helt strålende vær, så Lisa og jeg fant ut at det var en god anledning for en skikkelig langtur. Lisa har nettopp fått seg en nydelig hund, så vi fant ut at vi skulle ta med oss henne ut i dag også. Jeg pakket sekken med vann, sitteunderlag, litt cookies som var igjen etter bakingen og en ekstra jakke. Jeg hadde aldri gått runden vi gikk i dag tidligere, så jeg hadde ingen anelse om hvor langt eller hva det var jeg gikk til. Og la oss si det sånn ; Lisa hadde rett, det ble en skikkelig langtur. Vi endte opp med å gå til et sted som het Gaupestein, midt i skogen. Vi gikk og gikk, og det var klissvått på bakken 50% av turen, men solen skinte og vi koste oss!

Vi brukte vel rundt 2 timer før vi kom frem, så da var det godt å kunne sette seg ned med lunsj som Lisa hadde ordnet for oss. Vi ble sittende på noen steiner i solen, og jeg benyttet anledningen til å sole meg litt også.

Da vi kom tilbake var vi klissvåte på føttene, etter utallige ganger med plumping i søle og gjørme. Det var godt å komme meg hjem, der jeg kunne virkelig slappe av i solen.

– Jeg har også begynt å tenke på litt struktur her på bloggen, og kanskje ha noen mer faste spalter i uken, så om du har noen forslag eller tips tar jeg gjerne det i mot enten her eller på Instagram. Målet mitt for bloggen er å forbedre meg når det kommer til innhold og bilder, derfor er deres mening viktig å få med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *