Blogg,  Tips

5 ting å gjøre med kjæresten

Delta på kurs

Det finnes så mange forskjellige kurs man kan delta på sammen. Det er en fin måte å bli kjent med hverandre på. Er dere glade i mat? – Ta et sushi kurs. Eller hva med et kurs i maling? En opplevelse som dette er også en morsom gave å gi bort! Jeg personlig synes Youwish.no har kjempe mange kule kurs man kan melde seg på.

Finn en felles hobby

Dette henger vel egentlig sammen med punktet over. Finn ut hva dere er glade i å gjøre sammen, og gjerne utfordre hverandre. Er dere sporty, kunstneriske, filminteresserte? Riccardo og jeg fant ut for noen uker siden at vi synes det er gøy å spille badmington sammen, og drar ofte til en park i nærheten av oss for å spille på kveldene. Vi er ikke noe spesielt flinke enda, men vi har det skikkelig gøy sammen når vi gjør det!

Pakk en sekk, og gå en tur

Overrask kjæresten med en skogtur! Pakk sekken med kaffe, sandwicher og kanskje en kakebit? Gå en lang tur sammen til et koselig sted der dere kan sitte å nyte solen. Det er en fin måte å komme seg ut på, også er det jo så koselig.

Ta med restauranten hjem

Har du funnet en ny oppskrift du har lyst til å prøve ut? Gjør det til en koselig greie å spise middag sammen. Jeg elsker når det vi gjør litt ekstra ut av måltidene våres. Vi er glade i å tenne stearinlys, dekke på ekstra fint og vi har ofte litt musikk i bakgrunnen. Da er det mye mer hyggelig å spise sammen, og det føles kanskje litt som å dra ut – bare mye billigere!

Spill et brettspill

Vi elsker å spille forskjellige spill sammen, kort, yatzy eller brettspill. Det er en fin måte å unngå å sitte foran en skjerm hele kvelden.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *