Hverdag

De siste dagene oppsummert

Mandag – Denne dagen var en skikkelig kjæreste dag med Riccardo. Vi la vekk telefonene, og bare prioriterte tiden sammen. Vi lagde masse god mat, slappet av og la planer for hva vi skal gjøre fremover, etter corona. Det er som sagt noe jeg ikke kan fortelle dere om heeeelt enda, men som jeg gleder meg til å kunne dele med dere om noen uker! Dette har vi brukt mye tid på å planlegge.

Tirsdag – Kunst og vin! På tirsdagen var jeg hos fetteren min i byen sammen med kusinen min, vi hadde planlagt en kveld med maling og vin. Vi spiste en deilig pastarett, drakk god vin og malte på lerret vi hadde kjøpt inn. Det var så deilig å kunne finne på noe igjen, siden jeg føler at jeg bare har sittet inne i flere måneder nå. Det ble ikke noen store kunstverk, men det var skikkelig moro!

Onsdag – I går var vi hos pappa på middag, og vi hadde burritos! Vi spilte forskjellige brettspill, og hadde det skikkelig gøy. Som alle andre dager denne uken kom vi veldig sent hjem, så jeg har sluknet med en gang jeg kom hjem.

Torsdag – I dag har det endelig vært strålende vær igjen! Jeg har hatt mange timer ute i solen, spist deilig salat og nå har vi akkurat vært en tur på kjøpesenteret for å kjøpe noen småting vi trengte (og ikke trengte).

Nå skal vi starte med sesong 5 av 90 day fiance, den nye favorittserien vår. Det er ikke lenge til Riccardo er nødt til å dra til England på jobb, og da vet vi ikke når han kan komme tilbake. Jeg prøver bare å nyte hvert sekund jeg har med han før han reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *