Blogg,  Tips

Har du hørt på disse podcastene?

Da jeg var mye alene i leiligheten i England begynte jeg å høre på forskjellige podcaster som kunne gå i bakgrunnen imens jeg tok oppvasken eller gjorde andre ting som måtte gjøres. Det var en deilig måte å ikke føle meg så alene på der. Jeg hadde aldri hørt noe særlig på podcast før det, så jeg bare klikket inn på de som var øverst på topplisten for øyeblikket. Når jeg bladde meg gjennom anbefalte podcaster fant jeg noen som jeg virkelig synes er underholdende, og som jeg tenkte jeg skulle tipse dere om.

Oppdatert
Jeg har alltid vært veldig opptatt av å holde meg oppdatert på hva som skjer rundt om kring i verden. Og jeg synes det er veldig interessant med nyheter, så jeg prøver så godt jeg kan å følge med. Siden jeg har vært så mye på reisefot de siste årene har det vært lett å falle i feriemodus, og jeg har ikke fått med meg så mye som jeg skulle ønske. Heldigvis fant jeg denne podcasten som tar for seg store hendelser som skjer, og forklarer det på en enkel og god måte. Episodene er ikke lange og kjedelige, men tvert imot en lettvint måte å få med seg nyheter imens man er på farten.

198 land
Jeg er nok ganske nørd når det gjelder kulturer og samfunn så jeg elsker podcaster som kan lære meg mer om dette. Så om du også er opptatt av å lære om forskjellige land i verden er dette podcasten for deg. Einar Tørnquist tar med seg en gjest som har et forhold til, eller har vært på reise i forskjellige land og de diskuterer om et land i hver episode. Jeg har lært masse interessante fakta som jeg ikke visste fra før av, om land jeg ikke visste mye om fra før av.

Lørdagsrådet
I Lørdagsrådet har Live Nelvik med seg 3 forskjellige kjendisgjester i hver episode. Deres oppgave er å hjelpe med råd, og løse dilemmaer som folk sender inn. Det kan være alt fra hjelp med kjærlighetssorg til en kranglete nabo. Altså jeg elsker å ha denne podcasten surrende i bakgrunnen! En skikkelig hyggelig podcast å høre på.

Misjonen
Mange av dere er nok klar over denne podcasten fra før av, siden den er såpass populær, men jeg kan ikke la være å nevne den siden den er en av mine favoritter! I Misjonen tar Johan Golden og Atle Antonsen opp masse morsomme nyhetssaker hovedsakelig. Jeg ler så mye av denne podcasten.

Tusvik og Tønne

Altså, min all time favourite podcast! Jeg synes Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er så sinnsykt morsomme sammen, og de skaper en så god stemning gjennom podcasten. Humoren deres er nok ganske mørk til tider, men jeg finner den veldig morsom. Jeg blir i hvert fall alltid i godt humør etter å ha hørt en episode av denne podcasten.

Jeg håper du ble inspirert til å høre på forskjellige podcaster, akkurat som meg!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *