Blogg

Hva vil folk si om meg nå?

Nå har det vært noen dager siden jeg skrev her på bloggen sist, og jeg har faktisk hatt skikkelig dårlig samvittighet for det. Jeg har så veldig lyst til å bli flinkere på å oppdatere oftere, dele mer tanker og meninger med dere. Jeg har lyst på en fin og ærlig blogg. Det er bare et problem, og det. er at jeg synes det er inspirerende og gøy å dele gode dager, men sliter faktisk med å dele dager som ikke er «perfekte». Det kan være at jeg har en dårlig dag, eller sånn som nå i det siste : jeg har hatt vondt i en tann, som gjør at jeg kvier meg for å legge ut ting. Mye på sosiale medier føles så perfekt, skal ikke bloggen min også gjøre det?

Det er en side av meg som sier at jeg ikke må dele for mye av privatlivet mitt på bloggen, men det er også en annen side (en større side) som synes det er godt å dele noen av mine innerste tanker her. Ofte skriver jeg notater på mobilen, eller på pcen med ting jeg mener og tenker, uten at jeg viser det til noen. Det har jeg gjort en stund, og det føles godt for meg, nesten som terapi. Jeg ønsker å være så ærlig som mulig på bloggen, så jeg har bestemt meg for å prøve å utfordre den siden av meg som er redd for å dele. Jeg vet hvor støttende og snille dere er mot meg, det gjør at det føles tryggere.

I England var det godt å ha bloggen å holde på med hver dag, for det var ingen andre enn Riccardo og bloggen. Jeg skulle ønske at jeg hadde klart å dele mer av tankene mine fra den tiden. Det var viktig for meg å fortelle om hvor fint vi hadde det, og ikke det faktum at jeg faktisk satt store deler av dagene alene i en leilighet, i et helt fremmed land, helt alene. Det var skummelt å hive seg ut i en helt ny verden, for det er nettopp det blogging er for meg – hva vil folk si om meg nå? Hvem tror jeg at jeg er?

Det var et stort steg for meg å opprette bloggen, og ikke minst å dele på Facebook for venner og familie. Jeg var redd for at folk skulle snakke om meg, om hvor rar jeg var som hadde laget meg en blogg. Disse tankene klarte jeg å skyve vekk, for det er jo faktisk noe jeg har lyst til å holde på med. Neste steg har vært å finne ut hva jeg vil dele av mitt liv, og hva jeg ønsker å få ut av bloggen min. Det skal bli gøy å dele mer personlige innlegg med dere fremover. Jeg er så glad for alle tilbakemeldingene jeg har fått fra dere, og alle dere som ønsker å følge med på bloggen. Tusen takk, dere er helt fantastiske.

Jeg håper at du finner glede i min blogg, og at du ønsker å følge med meg videre på bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *