Ukategorisert

MR av hodet, og bading i sjøen

Heihei!

I dag har vært en skikkelig fin, men også merkelig dag for meg. Jeg hadde egentlig ingen planer om å skrive så mye om det her på bloggen, men jeg skal fortelle kjapt. For en stund tilbake begynte jeg å få et merkelig trykk i hodet og etterhvert kom det en kul som nå har blitt ganske stor i hodet mitt. Legen min ville at jeg skulle ta en MR undersøkelse for å finne ut hvorfor jeg har en kul der, så det er nettopp det jeg har gjort i dag. Jeg føler meg tipp topp i formen ellers, så jeg håper selvfølgelig at det ikke er noe farlig. Undersøkelsen gikk kjempe fint, og varte faktisk bare 15 minutter, så det var godt å få gjort i dag! Etter dette tok vi en rask lunsj på Egon (føler meg som en stamgjest der om dagen, haha), og der spiste jeg chilibowl. Det var seriøst en lunsj som var skapt for meg, tacokjøtt, ris, tomat, mangosalsa og edamame bønner. Altså, jeg spiste alt på rekordtid!

Siden undersøkelsen var ferdig så tidlig fant vi ut at vi ikke kunne sitte inne resten av dagen. Så vi tok turen til Ingierstrand for å bade. Termometeret på bilen viste 41 grader da vi kom frem, så det var godt å dyppe seg i vannet.

Ignorer neglene mine som ser helt grusomme ut nå

Det er nesten ikke til å tro at vi har hatt så mange fine varme dager nå, og at det er like varmt i Norge som i Tyrkia nå. Jeg vet ikke helt om det skremmer meg, eller om jeg er glad for det, men jeg nyter det i hvert fall så mye som mulig.

Nå skal jeg knuse Riccardo i en runde yatzy før vi legger oss! Jeg håper alt er fint med dere, og at dere har hatt en super dag!

Kommentarer er skrudd av for MR av hodet, og bading i sjøen