Hverdag

Oh, sunny friday

Heihei fine dere!

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere nyter disse varme dagene like mye som meg!

Jeg har hatt nok en lat dag med mange timer med soling, uten noe resultat.. Jeg begynner å tro at kroppen min ikke kan bli brun lenger, så kanskje selvbruning er eneste løsning for meg? Jeg tror jeg skal prøve et par dager til med soling før jeg gir opp håpet og tyr til selvbruning. Jeg vet at det kan ta litt tid å få farge for meg noen ganger, men jeg har virkelig prøvd i det siste. Kan det være at jeg har for høy solfaktor? Kom gjerne med tips om du vet hvordan jeg kan få litt mer brunfarge!

Det har vært så varmt i dag at vi nesten ikke har gått fra hagen hele dagen, men vi kom oss heldigvis ut på en liten tur nå når det ble litt kjøligere, det var deilig. Vi spiste is og skravlet, så noen treningstur ble det ikke, men det var godt å bare røre litt på seg etter mange timer på solsengene.

På vei hjem fra turen gikk vi innom matbutikken, og siden det er fredag bestemte vi oss for at det var en perfekt dag for hjemmelaget pizza. Vi klarte ikke å bestemme oss for hva vi skulle ha på, så det ble en halv med skinke og en halv med pepperoni. Det var Riccardo som var kokk i dag, siden jeg stoler mer på hans italienske pizzakunskaper, og han skuffet ikke – pizzaen ble kjempe god!

Resten av kvelden har vi satt av til å se på film! Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal se på, men Riccardo hadde visst en spennende krim å vise meg. Han pleier som regel å ha bra filmtips, så jeg stoler på han når det gjelder film.

Ha en fin helg, og nyt solen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *