Bilder,  Blogg,  Hverdag

Sommerglød

Hei fine dere!

Ah, for en deilig dag vi har hatt i dag! Det har vært oppe i 32 grader her i Ski, og jeg har utnyttet hvert eneste sekund av denne dagen til å være utendørs. Vi kan jo bare håpe på sånt vær hele sommeren, jeg elsker det!

Dagen min startet med en kjempe koselig piknik sammen med min gode venninne Albertine. Vi hadde pakket og ordnet hver vår kurv med diverse småretter og frukt, som vi tok med oss til et vann i nærheten av oss. Det føltes nesten for bra da vi satt i stekende sol med hver vår iste i hånden, og nøt sommer dagen. Vi hadde også tatt med oss en liten høyttaler, så vi kunne høre på musikk. Skikkelig idyllisk. Etter noen timer med sol fikk vi nok, så da tuslet vi hjemover igjen.

De siste timene har jeg gått en koselig tur sammen med Riccardo, og vi ble sittende lenge ved sjøen for å se på at solen gikk ned. Det er noe spesielt behagelig og romantisk med å bare sitte sammen og se på en solnedgang. Vi trenger egentlig ikke å snakke med hverandre en gang, bare sitte der sammen og se på.

Det er dager som dette jeg vil huske på i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *