Hverdag

Taco – lørdag

God kveld!

Jeg må oppdatere dere fort her, for vi skal akkurat til å sette oss ned å spise middag. Det lukter helt fantastisk her, for vi skal (som overskriften røper) ha taco i dag! Vi har vært på farten i hele dag, så jeg tror det er mange mange timer siden vi spiste noe som helst. Vi har byttet hjul på bilen, vasket og ryddet huset, og gjort diverse ærender hele dagen. Det hjalp ikke på at vi forsov oss med mange timer i dag heller, men nå skal vi sitte med beina høyt plantet i sofaen resten av kvelden

Vi var nok oppe litt for sent i går. Vi var ute på middag med pappa, og etter det tok vi turen hjem til han. Der ble vi sittende til langt på natt med brettspill og alt for mye snacks. Vi hadde faktisk kjøpt inn et nytt spill for anledningen : Catan. Det var et veldig morsomt strategispill, som var perfekt for fire stykker som vi var.

Nå skal jeg hive meg over tacoen på bordet her!! Jeg håper dere har hatt en super dag, og koser dere masse i kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *