Blogg

Uken som gikk

Høydepunkt – På fredag var vi sammen med pappa og broren min, vi spiste ute og etterpå satt vi til langt på natt å spilte brettspill og koste oss. Det har vært et skikkelig høydepunkt denne uken! Jeg setter så stor pris på skikkelig kvalitetstid med familien, det betyr alt for meg.

Nedtur – Lite energi. Denne uken har jeg kjent at jeg har følt meg litt nede, og tom for energi. Jeg har sovet mye lenger enn jeg pleier, og vært oppe sent på kveldene. Dette påvirker humøret mitt skikkelig, jeg føler meg best og mest effektiv når jeg står opp tidlig. Det er egentlig helt merkelig at det kan ha så mye å si, men sånn er det.

Lærdom – Jeg har rettet håret mitt nesten daglig siden jeg var 14 år, det er nesten et mirakel at håret mitt ikke har falt av enda. Jeg har veldig slitt hår, og har slitt veldig med å få ordentlig lengde på det. De siste ukene har jeg utnyttet situasjonen av at vi bare skal være hjemme, og bare rettet håret en gang etter jeg er ferdig med å dusje. Jeg har vært nøye med hårkurer, olje og varmebeskyttende, og endelig kan jeg se resultater!! Håret mitt er så mye bedre allerede. Jeg har virkelig lært hvor viktig det er å ta vare på håret sitt.

Matrett – Jeg tror ikke jeg har spist så mye spesielt denne uken, bare helt alminnelig mat, så det er vanskelig å velge ut en favoritt. Men vi var en tur hos mormor i går, da Riccardo skulle bytte dekkene på bilen, og da fikk vi servert en skikkelig god kake. Ingenting slår mormor sine kaker, så det har jo faktisk vært et høydepunkt denne uken.

Innkjøp – Har jeg kjøpt noe som helst denne uken? Jeg tror ikke jeg har kjøpt en eneste ting, sånn er det når man bare sitter hjemme alle dagene. Jeg prøver å spare mesteparten av pengene mine, så det er jo for så vidt bra at det ikke har vært noen innkjøp denne uken – klapp på skulderen til meg.

Tanke – Det har vært mye snakk om rasisme denne uken, og det har fått meg til å tenke på hvor heldig jeg er. Jeg har alltid visst at rasisme finnes, men jeg har aldri egentlig skjønt hvor mye rasisme som foregår i hverdagen. På matbutikken, bussen, jobben og på utesteder, mennesker som opplever stygge kommentarer, stygge blikk og at andre mennesker flytter seg vekk fra dem. Denne uken har jeg virkelig skjønt alvoret av rasisme, og jeg er så glad for at så mange mennesker viser støtte og ønsker endring! Det er så viktig at vi tar vare på hverandre, og at vi ikke aksepterer rasisme.

Bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *