Blogg

Uken som gikk

Høydepunkt – Familietid! I går var vi sammen med niesen og nevøen min på stranden fra tidlig om morgenen. Vi lette etter skjell og badet faktisk en del. Etter dette dro vi hjem til broren min med resten av familien der vi grillet og koset oss. Jeg setter så stor pris på dager sammen med familien.

Nedtur – Lite blogg denne uken. Jeg har hatt så mye ærender denne uken, at alt annet bare har blitt nedprioritert.

Lærdom – Dette er vel egentlig mer et tips : Fotoknudsen.no har en app der du kan lage dine egne fotobøker. Det har jeg holdt på med om kveldene i det siste, og vi har fått bestilt hjem en bok med masse bilder. Du kan gjøre bøkene veldig personlige, så jeg gleder meg til å se når den kommer!

Matrett – Riccardo sin hjemmelagde pizza! Verdens beste pizza!

Tanke – Jeg må nyte tiden jeg har med Riccardo før han må dra. Det gjør meg så stresset å tenke på at han skal dra om litt over en uke. Jeg vet ikke når jeg skal få se han igjen.. Forhåpentligvis blir det ikke mer enn en måned.

Bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *