Ukategorisert

Verdens beste softis?

Heihei!

Jeg håper alt er fint med dere!! Det har vært dårlig med oppdateringer her de siste dagene, og jeg har ikke vært så fornøyd med meg selv på det. Dagene bare flyr avgårde når det er så fint vær. Vi har nok en gang ligget på stranden hele dagen, og jeg har endelig begynt å se at brunfargen kommer! Jeg har jo klaget masse over at jeg aldri blir brun, så det er gøy å se resultater. Jeg er selvfølgelig kjempe sjalu over at Riccardo som bare har vært i skyggen er dobbelt så brun som meg..

I dag var vi en tur på Nesodden for å sjekke ut badealternativene der, vi endte opp på et koselig sted som ingen av oss hadde vært på før : Hellviktangen. Det var overraskende lite mennesker, så det var litt deilig etter at vi har ligget på stappfulle strender de siste dagene.

På vei hjem etter noen timer med soling stoppet vi på et sted vi har hørt har verdens beste softis, Kiosken på Nesset. Vi bestilte hver vår «liten» softis, og hadde kjempe høye forventninger. Da vi fikk isen fikk vi sjokk, for deg var den største isen jeg har sett noen gang. Jeg kan ikke engang se for meg hvordan «stor» ser ut. Isen var utrolig god de første fem minuttene, før den begynte å smelte. Den smeltet i rekordfart, og det rant seriøst is utover hele meg og jeg så ingen annen løsning enn å kaste resten, så det var litt nedtur. Riccardo derimot klarte faktisk å spise hele, selv om halvparten hadde smeltet og lå på bakken under han, haha. Jeg tror vi får komme tilbake en dag det er litt kjøligere for å teste isen igjen.

Nå skal jeg forte meg i dusjen før vi skal sette på nok en episode av 90 day fiance her, vi er fortsatt helt avhengig!! Jeg håper alt er bra med dere, og at dere koser dere like mye som meg i disse dagene!

Kommentarer er skrudd av for Verdens beste softis?