Blogg

We can’t breathe

05.06.2020 – Oslo

En viktig kamp, som har vært kjempet lenge og nå må vi ta den alvorlig. Man hører om rasisme, men hva betyr det egentlig? Hvordan føles det egentlig for dem som opplever det? Finnes det rasisme i Norge?

Jeg vet ikke hvordan det er å få ropt stygge ting etter meg på gaten, bli nektet inngang på utesteder, bli plukket ut fra søknadsbunken på jobber, bare på grunn av hudfargen min. Rasisme finnes i så mange former og varianter, og jeg vil aldri klare å forstå 100% hvordan det føles for dem som opplever det. For meg virker det helt surrealistisk at mennesker skal bli behandlet annerledes på grunn av hudfargen sin, men jeg vet at dette er virkeligheten for så mange mennesker.

Jeg ønsker at alle mennesker skal føle seg trygge, uavhengig av etnisitet og hudfarge. Og jeg har troen på at vi kan gjøre en endring på dette sammen. Nordmenn finnes i alle farger og fasonger, og vi må støtte hverandre.

Det skal være en fredelig demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden Fredag 5.juni klokken 16.00!

I understand that I will never understand. However, I stand.

Kommentarer er skrudd av for We can’t breathe