Hverdag,  Reise

Siden sist

Hei fine dere!

Nå har det gått en hel måned siden sist jeg skrev her på bloggen. Det går så veldig opp og ned med lysten på å skrive om dagen, og den siste tiden har jeg bare rett og slett levd i nuet og lagt alt med blogg, Instagram og Snapchat til side.
Siden sist jeg skrev her har det skjedd mye, Riccardo har dratt tilbake til Italia, og vi har bare fått sett hverandre et par dager på en måned. Det er hardt å være så langt fra hverandre, og jeg kjenner at jeg er skikkelig lei av avstandsforhold nå. Jeg vil bare at huset skal bli ferdig i Roma, og jeg vil bare at alt ordner seg med jobben til Riccardo, så vi kan flytte dit.

Bortsett fra å deppe over at jeg ikke får sett Riccardo, har jeg gjort mye gøy også! Jeg har vært på to helt supre ferieturer med familien. Alle ferier utenlands ble lagt på hylla, så vi leide oss en hytte i Drangedal for en uke. Det var mamma, begge brødrene mine med familie og jeg som reiste oppover. Vi bodde på en skikkelig fin hytte på toppen av av et lite fjell, med store vinduer med utsikt over masse skog og fjelltopper. Turen bestod av en hel del turer, brettspill og bare masse kos med familien. Det var første gangen min i Drangedal, og jeg ble imponert over hvor mye fin natur det er i området, så Riccardo og jeg planlegger allerede en tur alene til Drangedal senere i år. Jeg er så glad for at vi fikk tatt en ferie, til tross for alt som skjer i verden i dag.

Et par dager etter at vi kom hjem fra hytteturen reiste brødrene mine med familie og jeg til Bergen, der pappa har kjøpt og pusset opp et hus. Jeg trodde det skulle bli ganske mye stress å ta fly med to små barn på grunn av masker og styr, men det gikk faktisk skikkelig fint.
Pappa har kjøpt et fantastisk hus med helt nydelig utsikt, der vi kunne se både Fløibanen og Ulriken. Jeg storkoste meg som turist i Bergen, og gleder meg allerede til å reise tilbake igjen. Uken gikk skikkelig fort, som det ofte gjør når man har det gøy, og plutselig var det på tide å dra hjem igjen. Det var faktisk skikkelig trist å dra hjem, siden jeg vet at det er lenge til jeg får se pappa igjen.

Riccardo og jeg var ikke sikre på om det ville ta dager, uker eller i verstefall måneder før vi fikk se hverandre igjen, så det var tidenes lettelse da han fikk muligheten til å komme tilbake til Norge i noen få dager for å feire at vi har vært sammen i 3 år! Han kom faktisk til Oslo en dag før jeg kom tilbake fra Bergen, jeg tror aldri jeg har vært så glad for å se han noen gang. Det er så rart at selv etter 3 år sammen, er magen fortsatt like full av sommerfugler og jeg blir fortsatt helt stressa når jeg skal se han igjen.

Vi hadde noen skikkelig fine dager sammen, der vi virkelig satt av all tiden vi hadde til å være sammen siden vi ikke vet når vi skal se hverandre igjen. På selve dagen, da vi hadde vært sammen i 3 år, dro vi ut å spiste på Ekebergrestauranten her i Oslo. Det var godt å bare være oss to igjen, og maten var nydelig.

Nå i det siste har det vært oppussing av huset i Roma som har tatt mye tid for oss, og som dere sikkert allerede vet er det veldig vanskelig å pusse opp et hus når man selv er i et helt annet land. Vi har brukt mange timer på å prøve å få det til å bli så fint og praktisk som mulig, og i dag skal jeg faktisk avgårde for å få hjelp til å lage tegningene til walk in garderoben vår. Tegningene skal sendes over til Italia, og de kan forhåpentligvis gjøre ferdig alt innen et år. Akkurat nå er det uteområdet og hagen som har vært i fokus, siden det er viktig å få ferdig før vinteren. Jeg er skikkelig spent, og håper så inderlig at jeg skal få delt bilder og fortelle dere om alt vi holder på med så snart som mulig!

Kommentarer er skrudd av for Siden sist