Hverdag

Nytt familiemedlem

Hei fine dere!

Jeg håper alt er bra med dere, og at dere holder dere friske og raske!

Her i huset føles det vel egentlig fortsatt ut som om vi er i fullstendig lockdown med tanke på at vi sitter her hjemme å tripper etter å komme oss tilbake i jobb. Riccardo har gått fra en fulltidsjobb, til å jobbe typ fire dager i uken, og jeg tar alle ekstra vaktene jeg kan få (som foreløpig ikke er så mange). Det positive med å ha så mye tid til overs er jo at jeg får gjort ting som jeg egentlig ikke har så mye tid til ellers. Jeg har begynt å male, strikke og bake, og ikke minst rydde MASSE. Det har aldri vært så orden og skinnende rent her før nå, og det er jo positivt.

Det er også en annen ting som har tatt fryktelig mye av tiden vår i det siste, noe som jeg har gledet meg masse til å dele med dere i dag! Jeg har nevnt for dere i et tidligere blogginnlegg at det skal skje noe spennende fremover, som jeg ikke har hatt lyst til å dele så mye av før nå. Dette er noe som har vært nøye gjennomtenkt, og som vi har snakket om i flere år, og endelig skjer det! Vi har nemlig satt oss opp på venteliste for å få oss en liten Golden retriever valp, som forhåpentligvis skjer i løpet av desember i år!! Vi har vært ganske usikre på om det er smart å kjøpe oss en hund før vi flytter til Italia, siden vi ikke eier noe eget enda her i Norge. Men nå som jeg har gjort en del research har vi funnet ut at det er tryggere å kjøpe av en seriøs oppdretter her i Norge, da vi er sikre på at hundene har det fint og at alt blir gjort på riktig måte. Dessuten blir det fint med et år sammen med hunden her før vi reiser nedover. Dere kan jo bare tenke dere hvor mye jeg gleder meg, jeg føler nesten at jeg ikke har tenkt på noe annet de siste månedene. Vi har kommet til et sted i livet der vi er ganske klare for å roe oss ned begge to, og vi gleder oss masse til å starte dette nye kapittelet sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *